Budgetcoaching en besparingsadvies

Bedrijven

U als werkgever kan steeds vaker te maken krijgen met werknemers die in financiële problemen zijn gekomen. Behalve dat de werknemer in kwestie minder presteert en onderhevig is aan stress zal u geconfronteerd worden met loonbeslagen en een verhoogd ziekteverzuim. In het rapport van het NIBUD van 2012 constateert men dat een werknemer met financiële problemen gemiddeld 9  ziektedagen meer heeft dan een werknemer die deze problemen niet heeft.  Om maar niet te spreken over de extra administratieve handelingen die van een werkgever verwacht worden. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen, maar in het geval dat u geen signalen heeft ontvangen en het probleem pas opmerkt als er bijvoorbeeld loonbeslag gelegd wordt, dan kan coaching uw medewerker weer op de goede weg helpen. Geen financiële zorgen meer, betekent meer ruimte voor focus op het werk.

 

U kunt telefonisch contact opnemen met Balans in Budget om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook gebruik maken van het 

Feedback van de manager hogeschool rotterdam

1-10-2015;

 

Ik hoor zeer goede verhalen over de aanpak en dat mijn medewerker er zonder tussenkomst van de budgetcoach niet uit gekomen was. Het feit dat de budgetcoach heeft gezorgd dat de medewerker flinke stappen heeft gezet, leidt ertoe dat de medewerker niet is omgevallen en zelfs goed weet te functioneren. Een prima resultaat zoals je van tevoren bij de aanvraag naar een coach had gehoopt.

Telefoon

06-28470786
 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

© 2014byNienkeOostra
 

Follow me