top of page

Budgetcoaching

Wat doet een coach bij Balans in Budget?

Het kan iedereen overkomen in deze crisis. Als u bijvoorbeeld onverwachts uw baan verliest en een uitkering moet aanvragen bij het UWV, dan verandert er niet alleen iets in uw dagelijks leven, maar ook iets in uw inkomen. Samen met uw coach kijken we naar de nieuwe situatie. Misschien heeft u recht op toeslagen zoals zorgtoeslag of huurtoeslag? Of kunt u besparen op verzekeringen of energiekosten? Met uw budgetcoach krijgt u uw situatie weer snel onder controle en voorkomt u dat u verder in de financiële problemen raakt.

 

Maakt u uw post niet open? Heeft u moeite met ordenen? Raakt u uw huis kwijt omdat u schulden heeft en het overzicht kwijt bent?  

Uw coach helpt u het overzicht terug te krijgen. Daarnaast begeleiden wij u om betalings-afspraken te maken met de schuldeiser. Ook kijken we naar besparings- en inkomensverruimende mogelijkheden zodat u weer financiële rust krijgt en er zelfs weer ruimte is om te gaan sparen.

 

Zo zijn er nog veel meer situaties denkbaar waarin een budgetcoach een helpende hand kan bieden.

Uw coach is accuraat, prijsbewust en heeft kennis van zaken. Ook begrijpt zij als geen ander de emoties, die bij deze situaties komen kijken. Vraag daarom vandaag nog een                           gesprek aan!

bottom of page