top of page

Wie ben ik?

Budgetcoaching en besparingsadvies

Mijn naam is Nienke Oostra en ik ben KIWA gecertificeerd Budgetcoach. Het plezier in het coachen en begeleiden van mensen is ontstaan vanuit mijn werk als fysiotherapeute. Maar ook in het verdere verloop van mijn carrière is het coachen, contact met mensen en het creatief omgaan met situaties een rode draad geweest.

De interesse in financiën is ontstaan doordat ik het als een sport ervaar om mijn administratie zo efficiënt en voordelig mogelijk in te richten. Besparen levert geld op voor leuke dingen en geeft je nieuwe mogelijkheden.

 

Daarbij zie ik het als een grote uitdaging, mogelijkheden te creëren waar ze er niet lijken te zijn. Iets dat moeilijk lijkt, probeer ik te veranderen in iets positiefs door er anders naar te kijken. Dit omdenken is een tweede natuur voor mij geworden. Deze kwaliteit ook voor anderen te kunnen inzetten, geeft voor mij de ultieme voldoening. Ik kan dan ook niet wachten om met u aan de slag te gaan. Samen gaan wij op zoek naar oplossingen die bij u passen en waar ù iets aan heeft.

 

Ik zie er naar uit om u te mogen coachen!

Aan het werk bij een opdrachtgever
bottom of page